Harlan Coben – Blijf dichtbij (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (juli 2016)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 413
Taal: Nederlands
Afmetingen: 18 x 120 x 82 mm
Pagina's: 643 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049804978

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Megan, Ray en Jack zitten vast in een leven dat ze nooit hebben gewild. Drie mensen met ogenschijnlijk normale levens, maar ze dragen grote geheimen met zich mee.

Megan, die ooit een wilde meid was, is een huismoeder met een groeiend gevoel van onbehagen. Ray was een fotograaf met een gouden toekomst, maar tegenwoordig doet hij alleen onbenullige opdrachten. En Jack is een politieman die een onopgeloste vermissingszaak niet kan laten rusten.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #413

Over de auteur
Harlan Coben (Verenigde Staten, 1962) vond na zijn studie Politieke Wetenschappen een baan in de reisbranche, maar begon daarnaast ook met schrijven. In 1990 verscheen met Play dead zijn eerste thriller. Het grote succes kwam echter pas met de serie rond sportmakelaar en speurder Myron Bolitar, die van Coben een bekend en geliefd auteur maakte in Amerika. Toch bleef hij ook solitaire thrillers schrijven, waarvan Tell no one (vertaald als Niemand vertellen) het begin was van zijn succes in Nederland. Harlan Coben woont met vrouw en kinderen in Livingston (New Jersey, VS).

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Harlan Coben – Blijf dichtbij':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *