Harlan Coben – Momentopname (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (februari 2014)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 289
Taal: Nederlands
Afmetingen: 18 x 120 x 83 mm
Pagina's: 643 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049803209

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

Er zijn momenten dat je bestaan rafelt, alsof er aan een los draadje wordt getrokken. De naad begeeft het en heel langzaam, in het begin merk je er maar weinig van, verandert er iets. Bij Grace Lawson begon het bij de fotozaak.

Wanneer Grace de foto’s van een familie-uitje ophaalt, zit er één foto bij die niet thuishoort op het rolletje. Er staan vijf jonge mensen op van wie er een opvallend veel op haar man Jack lijkt. Maar als Jack de foto ziet, ontkent hij dat hij het is. Maar… later die avond verdwijnt hij.

Al snel komt Grace erachter dat ook anderen op zoek zijn naar haar man, en naar de foto. Een van hen is een meedogenloze moordenaar, die niet zal opgeven voor hij zijn prooi gevonden heeft.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #289

Over de auteur
Harlan Coben (Verenigde Staten, 1962) vond na zijn studie Politieke Wetenschappen een baan in de reisbranche, maar begon daarnaast ook met schrijven. In 1990 verscheen met Play dead zijn eerste thriller. Het grote succes kwam echter pas met de serie rond sportmakelaar en speurder Myron Bolitar, die van Coben een bekend en geliefd auteur maakte in Amerika. Toch bleef hij ook solitaire thrillers schrijven, waarvan Tell no one (vertaald als Niemand vertellen) het begin was van zijn succes in Nederland. Harlan Coben woont met vrouw en kinderen in Livingston (New Jersey, VS).

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Harlan Coben – Momentopname':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *