Danielle Steel – Echo (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (augustus 2012)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 191
Taal: Nederlands
Afmetingen: 16 x 118 x 81 mm
Pagina's: 569 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049802004

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

In de zomer van 1915 wordt de joodse Beata Wittgenstein smoorverliefd op een jonge Franse officier. Hoopvol zien ze samen de toekomst tegemoet. Maar wanneer vele jaren later de Tweede Wereldoorlog zich aandient, begint voor Beata en haar familie een bittere strijd om te overleven.

Zelfs de 18-jarige dochter Amadea die als non in een klooster leeft, ontkomt niet aan alle gebeurtenissen tijdens de woelige oorlogsjaren. Ze belandt in een kamp, weet echter te ontsnappen en sluit zich aan bij het Franse verzet. Daarbij waagt ze haar leven achter de vijandelijke linies.

En juist op die momenten van angst en gevaar weerklinken de stemmen uit het verleden en voelt Amadea de kracht en liefde van haar moeder het sterkst.

Romantische fictie die vooral een breed, vrouwelijk lezerspubliek zal aanspreken.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #191
  • Oorspronkelijke titel: Echoes
  • Vertaling: Carla Benink

Recensies uit de media

  • Cosmopolitan: ‘Eigenlijk kun je deze aardbol niet bewonen zonder ooit een boek van Danielle Steel te hebben gelezen, de koningin van de smulromans.’

Over de auteur
Danielle Steel (Verenigde Staten, 1947) is een van de populairste auteurs ter wereld, veelal gelezen door vrouwen. Ze heeft inmiddels meer dan 70 titels op haar naam staan, waarvan ettelijke miljoenen exemplaren werden verkocht. Ook op persoonlijk vlak heeft Danielle Steel iets met grote aantallen: ze trouwde vijf keer en bracht negen kinderen groot. In 2002 ontving ze de hoge Franse onderscheiding Chevalier des Arts et des Lettres voor haar bijdrage aan de wereldcultuur.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Danielle Steel – Echo':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *