% 

Astrid Harrewijn – Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) (dwarsligger)

13,99De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (april 2019)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 590
Taal: Nederlands
Afmetingen: Onbekend
Pagina’s: 483 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049807184

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Sommige dingen doe je gewoon niet als je halverwege de dertig bent. Zoals je veilige vaste baan, je huis in Limburg en het vooruitzicht van een bruiloft inruilen voor een tijdelijke baan bij het Van Gogh Museum in Amsterdam. Noor doet het wél, tot verdriet van haar ouders en haar vriend. Ze betrekt samen met haar jongere zusje Kiki en studievriend Joost een verwaarloosd pandje aan de Herengracht.

Kiki is bewust single, het zwarte schaap van de familie en ziet de wereld als haar speeltuin. Ze werkt voor Jeff Koons en brengt zijn spraakmakende tentoonstelling naar het Stedelijk Museum. Joost, een vriendelijke maar ietwat stoffige vrijgezel, werkt als adviseur bij het Rijksmuseum.

Noor, Kiki en Joost delen lief, leed en de voordeur met elkaar en kennen maar één harde regel: thuis wordt er niet gesproken over het werk op het Museumplein. Terwijl het huis een verbouwing ondergaat ontdekt Noor zichzelf, de waarde van vriendschap, en een groot schandaal in de kunstwereld. Kortom: ze ontdekt het leven.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #590
  • Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) verscheen oorspronkelijk in 2016
  • Aanrader voor de liefhebbers van Wij en Het Rosie Project

Recensies uit de media

  • ThrillZone: ‘Harrewijn zorgt ervoor dat je tot aan de laatste bladzijde aan het boek gekluisterd blijft. Haar schrijfstijl is sprankelend en mooi. Lichtvoetig en boeiend met de nodige dosis humor en veel herkenning. 4 sterren.’
  • Chicklit.nl: ‘De achtergrond van de kunstwereld geeft het verhaal een extraatje waar Astrid Harrewijn trots op kan zijn; ze heeft duidelijk haar research gedaan. Die extra feitjes over de schilderijen, het leven van Van Gogh en het mysterie dat zich langzaam ontrafelt, maken het boek tot een genot om te lezen voor de kunstliefhebber. Maar ook niet-kunstliefhebbers zullen van dit boek genieten, want óók de onmisbare kenmerken van Astrid Harrewijn’s boeken zitten er weer in: humor en ontluikende liefdes.’

Over de auteur
Astrid Harrewijn (1963) is een Nederlandse chicklit-schrijfster. Ze studeerde rechten en werkte als vertaler. In 2006 deed ze mee aan de Jill Mansell-schrijfwedstrijd, georganiseerd door onder andere weekblad Flair. Haar manuscript werd uit meer dan honderd inzendingen gekozen als leukste roman. Aansluitend werd haar winnende inzending gepubliceerd als de roman Ja kun je krijgen (2006).

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Astrid Harrewijn – Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *