Arnaldur Indriðason – Onland (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (april 2021)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 713
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 83 x 15 mm
Pagina’s: Onbekend
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049808495

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

IJsland, 1979. In een meer bij de krachtcentrale op Reykjanes ontdekt een vrouw een verminkt lichaam. Er zijn aanwijzingen dat de dode iets te maken heeft gehad met de Amerikaanse legerbasis op de Miðnesheiði. Daar stelt men echter geen prijs op samenwerking met de IJslandse politie.

Erlendur en zijn mentor Marion Briem proberen via allerlei omwegen informatie te verzamelen. Erlendurs aandacht wordt bovendien in beslag genomen door een andere zaak: die van een meisje uit Reykjavík, dat ongeveer vijfentwintig jaar eerder spoorloos verdween.

Onland van Arnaldur Indriðason is een duistere, grauwe thriller waarin de jonge rechercheur Erlendur Sveinsson zich met een nieuwe zaak en met een ‘cold case’ bezighoudt.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #713

Over de auteur
Arnaldur Indriðason (IJsland, 1961) is een van de bekendste auteurs van IJsland. Maandenlang stond hij met maar liefst zes titels tegelijk in de IJslandse bestsellerlijsten. Maar ook in het buitenland is hij populair: zijn boeken worden uitgegeven in 26 landen. Indriðason won tal van prijzen, zowel in binnen- als buitenland.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Arnaldur Indriðason – Onland':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *