Spannende Boeken Weken 2019 – Ontvang gratis ‘Dolores Dolly Poppedijn’ van Thomas Olde Heuvelt

De Spannende Boeken Weken 2019 lopen van 1 t/m 21 juni. Koop je in deze periode voor minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige thrillers of literatuur, dan ontvang je gratis Dolores Dolly Poppedijn van Thomas Olde Heuvelt bij je bestelling.

Psychologische griezelthriller
Thomas Olde Heuvelt schreef Dolores Dolly Poppedijn speciaal voor de Spannende Boeken Weken. De gratis novelle telt een kleine honderd pagina’s en is een typische ‘psychologische griezelthriller’, het genre waar Thomas Olde Heuvelt na HEX en Echo patent op heeft:

Na de dood van haar baby Dolores glijdt Charlotte steeds verder af in het diepgewortelde verlangen haar perfecte baby te herscheppen. Vervreemd van haar man en haar omgeving brengt ze al haar tijd door in haar zelfgeschapen poppenkabinet, waar de aanwezigheid van Dolores maar al te reëel is. Tot ze ontdekt dat het gezin verderop in de straat een nieuwe baby heeft…

Hoe werkt het?

  • Deze actie geldt in principe voor alle Nederlandstalige dwarsliggers in de rubrieken Literatuur en Thrillers (zolang je in totaal minimaal € 12,50 besteedt)
  • Uitgezonderd zijn te reserveren boeken, studieboeken en boeken van externe verkopers
  • Klik eventueel per dwarsligger door naar onze partner bol.com (via de bestelknop) en controleer of je daar het volgende icoontje boven het boek ziet staan:
  • Dolores Dolly Poppedijn wordt automatisch meegeleverd met je bestelling
  • De precieze voorwaarden vind je op deze actiepagina van bol.comExterne link
Delen:

Schrijf een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *