Thomas Olde Heuvelt – Echo (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (mei 2019)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 596
Taal: Nederlands
Afmetingen: Onbekend
Pagina’s: Onbekend
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049807047

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Thomas Olde Heuvelt, auteur van het wereldwijd succesvolle HEX (2016), schreef met Echo een huiveringwekkende thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kracht van de natuur.

Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Informatie over de berg is amper te vinden en het is ongewoon stil als ze de vallei betreden. Desondanks bekruipt hen het onheilspellende gevoel dat ze niet alleen zijn.

Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Hij is verminkt en zijn gezicht zit in het verband. Een moeizame revalidatie wacht, maar al gauw beseft Nick dat niet slechts het trauma van het ongeluk hem achtervolgt. Er is iets in hem gewekt…

Aanvullende info

  • Dwarsligger #596
  • Echo verscheen tegelijkertijd als dwarsligger en paperback in mei 2019

Over de auteur
Thomas Olde Heuvelt (Nijmegen, 1983) won als eerste Nederlander de prestigieuze Amerikaanse Hugo Award voor zijn verhaal The Day the World Turned Upside Down (2015). Met zijn roman HEX (2016) brak hij internationaal door. De vertaalrechten van dit boek zijn inmiddels verkocht aan zo’n 25 landen. Voor de Spannende Boeken Weken 2019 (voorheen de Maand van het Spannende Boek) schreef hij het geschenkboek Dolores Dolly Poppedijn.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Thomas Olde Heuvelt – Echo':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *