% 

Val McDermid – Sporen van misdaad (dwarsligger)

17,95De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Over forensisch onderzoek

Druk: 1 (april 2015)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 336
Taal: Nederlands
Afmetingen: 16 x 120 x 84 mm
Pagina's: 675 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049803995

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Lijken kunnen spreken, voor de juiste verstaander. Ze vertellen over hun herkomst, over hun leven en hoe ze aan hun einde kwamen, en door wie. Dankzij de sporen die lijken op de plaats delict achterlaten – hoe minutieus ook – is het voor forensische onderzoekers mogelijk om de meest bloedstollende gebeurtenissen te reconstrueren.

Val McDermid heeft met Sporen van misdaad een boek geschreven over professionals van over de hele wereld. Zij spreekt de beste onderzoekers over hun boeiende en vaak verrassende werk. Ze komt terecht in voormalig oorlogsgebied, high tech laboratoria en op bloederige moordlocaties. Ze verwondert zich over maden, die het tijdstip van overlijden van lijken nauwkeurig kunnen aangeven, over hoe microscopisch onderzoek naar DNA moordzaken kan oplossen en over hoe de moderne technische hulpmiddelen leiden tot de oplossingen van de gruwelijkste misdaden.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #336

Over de auteur
Val McDermid (Verenigd Koninkrijk, 1955) is een internationaal bestsellerauteur. Ze heeft diverse prijzen gewonnen voor haar werk, waaronder de Anthony Award voor De terechtstelling en de Gold Dagger Award voor De sirene en voor Het profiel.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Val McDermid – Sporen van misdaad':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *