Simone van der Vlugt – In mijn dromen (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (oktober 2016)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 434
Taal: Nederlands
Afmetingen: 15 x 120 x 82 mm
Pagina's: 491 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049805128

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

In mijn dromen van Simone van der Vlugt is een thriller over paranormale gaven en over terrorisme.

Rosalie heeft sinds haar jeugd voorspellende dromen, waar ze van haar strenggelovige ouders niet over mocht praten. Inmiddels is ze getrouwd met Jeroen en werkt ze als kapster in Amsterdam.

Tijdens een vakantie in Marrakech droomt ze over een vliegtuigongeluk, waarna ze de retourvlucht wil omboeken. Jeroen wil daar niets van weten en het vliegtuig waarin hij alleen terugkeert stort neer.

Terug in Nederland beseft Rosalie dat ze haar dromen niet langer kan negeren. Na een droom over een terroristische aanslag tijdens een evenement in Amsterdam, gaat ze naar de politie. Ze heeft waardevolle informatie om die aanslag te voorkomen, maar er wordt niet naar haar geluisterd. Rosalie beseft dat de tijd begint te dringen.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #434

Over de auteur
Simone van der Vlugt (Hoorn, 1966) is een pseudoniem van Simone Watertor. Al op jonge leeftijd wist ze dat ze schrijfster wilde worden en na haar studies Nederlands en Frans was het zover. In 1995 verscheen De amulet, haar eerste werk in een lange reeks historische jeugdboeken, waarmee ze verschillende prijzen won. Sinds ze in 2004 De Reünie uitbracht, werd ze daarnaast ook een zeer productief schrijfster van (vooral) thrillers. En succesvol, want ook binnen dit genre wist ze verschillende prijzen in de wacht te slepen.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Simone van der Vlugt – In mijn dromen':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *