René Appel – Van twee kanten (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: Heruitgave (mei 2012)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 179
Taal: Nederlands
Afmetingen: 15 x 120 x 83 mm
Pagina's: 471 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049801748

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

Doktersassistente Fransien Wagtendonk heeft het moeilijk als haar vader onverwacht overlijdt. Haar moeder woont met een andere man in Australië, maar gelukkig vindt ze veel steun van haar buurvrouw Tosca.

Toch ziet ze pas echt een nieuwe toekomst als Rob Laarman, een ondernemende organisatie-adviseur, haar pad kruist. Fransien en Rob trouwen, maar al snel komen er twijfels en met die twijfels de angst. Want hoe zit het met het verleden van Rob? Waar voert hij eigenlijk zijn werk uit? En waarom blijven de kinderen uit zijn vorige huwelijk voor Fransien verborgen?

Buurvrouw Tosca wakkert het wantrouwen aan, maar de vraag of ze daar misschien eigenbelang bij heeft, groeit met de dag.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #179

Recensies uit de media

  • NRC Handelsblad: ‘René Appel slaagt erin een beklemmend gaaf beeld van een onvolledig mens te scheppen.’
  • Margriet: ‘René Appel heeft met Van twee kanten weer een ijzersterke thriller afgeleverd!’
  • Metro: ‘Elke keer als je denkt te weten hoe het afloopt en hoe de personages in elkaar steken, wordt er een andere draai aan het verhaal gegeven. Verrassend en heerlijk spannend.’
  • Crimezone: ‘De goede teksten, mooie zinsconstructies en de diepgaande persoonlijkheid van Fransien maken het lezen van dit boek tot een feestje.’

Over de auteur
René Appel (Hoogkarspel, 1945) studeerde Nederlands en was tot 1970 leraar op een middelbare school in Hilversum. Daarna recenseerde hij voor NRC Handelsblad geruime tijd misdaadliteratuur, werkzaamheden die hem inspireerden tot het schrijven van een eigen thriller: Handicap (1987). Sindsdien produceerde Appel zo’n 30 misdaadromans, waarvan zijn derde boek De derde persoon (1990) en het latere Zinloos geweld (2001) een Gouden Strop in de wacht wisten te slepen.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'René Appel – Van twee kanten':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *