René Appel – Schone handen (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (november 2009)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 23
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,3 x 1,5 cm
Pagina’s: 481 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800154

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: ,

Sylvia en Eddie hebben samen twee kinderen. Ze wonen in een groot pand in Amsterdam-Zuid en het ontbreekt hen aan niets. Er is echter één levensgroot probleem: het vele geld dat Eddie binnenbrengt, is crimineel geld.

Sylvia heeft zijn activiteiten altijd geaccepteerd, maar haar geweten begint te knagen. Na enkele bedreigende confrontaties is het haar duidelijk dat ze met haar kinderen bij Eddie weg moet. Maar ze beseft ook dat hij haar niet zomaar zal laten gaan. Ze weet immers te veel.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #023
  • Verfilmd als Schone handenExterne link (2015), met onder anderen Angela Schijf, Jeroen van Koningsbrugge en Teun Kuilboer

Over de auteur
René Appel (Hoogkarspel, 1945) studeerde Nederlands en was tot 1970 leraar op een middelbare school in Hilversum. Daarna recenseerde hij voor NRC Handelsblad geruime tijd misdaadliteratuur, werkzaamheden die hem inspireerden tot het schrijven van een eigen thriller: Handicap (1987). Sindsdien produceerde Appel zo’n 30 misdaadromans, waarvan zijn derde boek De derde persoon (1990) en het latere Zinloos geweld (2001) een Gouden Strop in de wacht wisten te slepen.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'René Appel – Schone handen':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *