Pieter Aspe – Eiland (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (maart 2015)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 339
Taal: Nederlands
Afmetingen: 14 x 120 x 84 mm
Pagina's: 499 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049803872

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: ,

Een eiland voor de Bretonse kust, twee eilandbewoners ontmoeten elkaar: ”Heb jij Pierre vandaag al gezien? Niet? Merkwaardig. We zien hem toch elke ochtend op dit tijdstip?”

Enkele uren later in Brugge. Op de plek van het voormalige klooster van de Arme Klaren, nu een soort verscholen enclave met aantrekkelijke stadswoningen, staan vier bewoners druk met elkaar te praten. Er is een lijk aangetroffen. Pierre is gevonden.

Commissaris Pieter Van In arriveert ter plaatse. Tot zijn genoegen in een stukje Brugge dat hij nog niet kende. Na ondervraging van de bewoners stelt hij vast dat ze allemaal erg van hun privacy houden. Het lijkt zelfs wel alsof ze collectief iets te verbergen hebben.

Is de serene sfeer in de buurt slechts schijn? Delen de buurtbewoners soms meer met elkaar dan slechts hun schoonmaakster?

Aanvullende info

  • Dwarsligger #339

Over de auteur
Pieter Aspe (België, 1953) debuteerde in 1995 met de thriller Midasmoorden. Daarin liet hij de lezer voor het eerst kennismaken met commissaris Pieter Van In, die de hoofdrol zou gaan spelen in al zijn spannende boeken. De tientallen politieromans van Pieter Aspe werden verfilmd tot de serie Aspe, uitgezonden op de Vlaamse tv-zender VTM.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Pieter Aspe – Eiland':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *