Nicci Gerrard – Het weerzien (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (april 2018)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 523
Taal: Nederlands
Afmetingen: 17 x 121 x 82 mm
Pagina's: 571 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049806163

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: , ,

Na een stukgelopen relatie in Italië woont Marnie weer in Londen, waar ze in een piepklein poppenmuseum werkt. Als ze op een ochtend onverwacht een telefoontje krijgt van Oliver, haar grote jeugdliefde, is dat het begin van Marnies terugkeer naar het verleden.

Ralph, de gezamenlijke jeugdvriend van Marnie en Oliver, blijkt ernstig ziek. Om bij hem te kunnen zijn in deze zware periode, vertrekt Marnie naar Ralphs buitenhuis in Schotland. Hier komen de herinneringen aan haar jeugdjaren in alle hevigheid naar boven: Marnies gevoelens voor Oliver en Ralphs onbeantwoorde liefde voor Marnie.

Wat is er al die jaren geleden precies gebeurd, waarom is het contact tussen de drie ooit verbroken en bovenal: kunnen ze het verleden achter zich laten?

Het weerzien is een psychologische roman over vriendschap, liefde, loyaliteit en de kracht van herinneringen.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #523

Over de auteur
Nicci Gerrard (Verenigd Koninkrijk, 1958) is de vrouwelijke helft van het succesvolle schrijversechtpaar Nicci French. Ze groeide op in Worcestershire, studeerde Engelse Taal en Letterkunde in Oxford, doceerde in Londen en Los Angeles, richtte een damesblad op, werd freelance journalist, trouwde en kreeg twee kinderen. Haar huwelijk liep echter op de klippen en ze hertrouwde met Sean French, die ze leerde kennen als collega bij het Engelse politieke en culturele magazine New Statesman.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Nicci Gerrard – Het weerzien':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *