Marion Pauw – Zondaarskind (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 7 (juli 2010)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 52
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,2 x 1,5 cm
Pagina’s: 505 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800444

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

Geertruida ‘Truitje’ Langhout heeft altijd moeten vechten voor haar bestaan. Op jonge leeftijd verliest ze beide ouders en ze groeit op bij de hardvochtige ‘Zusters van Liefde’. Wanneer ze echter als dienstmeisje bij een deftige familie gaat werken, lijkt het tij te keren. Ze wordt verliefd, raakt zwanger en heeft grootse plannen. Totdat Frédérique Vos op het toneel verschijnt..

Zestig jaar later. De paden van beide (inmiddels bejaarde) dames kruisen elkaar opnieuw. Maar ditmaal zal Truitje niet over zich heen laten lopen. Ze neemt op ultieme wijze wraak..

Marion Pauw trekt in Zondaarskind alle registers open en beschrijft op spannende (en vaak ook geestige) wijze onderwerpen als wraak, eenzaamheid, onmacht, ouderdom en verbittering.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #052

Over de auteur
Marion Pauw (Australië, 1973) werd geboren op het Australische eiland Tasmanië en kwam op haar zesde naar Nederland. Ze studeerde Communicatie aan de HEAO te Utrecht, maar vertrok later met haar gezin naar Curaçao. Daar schreef ze haar eerste boek: Villa Serena (2005). Ze brak door met de literaire thriller Daglicht (2008), die in 2013 werd verfilmdExterne link en waarmee ze De Gouden Strop won. Tegenwoordig woont Marion Pauw in Amsterdam, waar ze werkt als freelance tekstschrijver, o.a. voor Flair en Red.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Marion Pauw – Zondaarskind':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *