Marion Pauw – Jetset (in cadeauverpakking) (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 8 (december 2011)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 150
Taal: Nederlands
Afmetingen: 27 x 132 x 88 mm
Pagina's: 491 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049801779

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Deze dwarsligger is de luxe editie van de reguliere uitgave van Jetset, verpakt in een goudkleurige cadeauverpakking. Gelimiteerde oplage.

Om zijn honderdste miljoen te vieren nodigt de succesvolle zakenman Alexander Zilver zijn beste vrienden, zijn dochter en zijn nieuwe vriendin uit om een week lang met hem op een luxueus jacht door het Caribisch gebied te varen.

Op de tweede dag wordt Alexander echter dood aangetroffen in zijn hut. Kapitein Schmidt en hoofdstewardess Lou vertrouwen het niet en gaan op onderzoek uit. Ze komen tot de ontdekking dat iedere gast wel een motief heeft: de ex-zakenpartner die nog een appeltje met Alexander te schillen had, de vrouw van zijn zakelijk adviseur, met wie Alexander op het jacht een affaire had, de broer die op zijn fortuin uit is. De situatie op het jacht wordt steeds nijpender, al helemaal als het lijk van Alexander Zilver spoorloos verdwijnt.

Jetset is een klassieke ‘whodunnit’, waarmee Marion Pauw haar oeuvre verder uitbreidt. Met veel humor en vaart geeft ze een inkijkje in het leven van een steenrijke, self-made man, én zijn vriendenkring die hem dat leven misgunt.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #150
  • Speciale, gelimiteerde uitgave in goudkleurige cadeauverpakking

Recensies uit de media

  • AM Magazine: De spanning én de zon spatten van de pagina’s.’
  • De Telegraaf: ‘Pauws vlotte pen staat garant voor een meeslepende thriller met rake personages.’
  • Algemeen Dagblad: ‘Jetset is een klassiek detectiveverhaal met dramatische plotwendingen en een verrassend eind.’

Over de auteur
Marion Pauw (Australië, 1973) werd geboren op het Australische eiland Tasmanië en kwam op haar zesde naar Nederland. Ze studeerde Communicatie aan de HEAO te Utrecht, maar vertrok later met haar gezin naar Curaçao. Daar schreef ze haar eerste boek: Villa Serena (2005). Ze brak door met de literaire thriller Daglicht (2008), die in 2013 werd verfilmdExterne link en waarmee ze De Gouden Strop won. Tegenwoordig woont Marion Pauw in Amsterdam, waar ze werkt als freelance tekstschrijver, o.a. voor Flair en Red.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Marion Pauw – Jetset (in cadeauverpakking)':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *