Marion Pauw – Drift (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: Heruitgave (februari 2013)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 221
Taal: Nederlands
Afmetingen: 11 x 120 x 85 mm
Pagina's: 432 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049802400

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Het leven van Jill lijkt een droom. Ze woont samen met haar vriend Simon op Aruba in een prachtig appartement aan zee. Toch gaat niet alles van het leien dakje. Haar relatie staat op springen en ze voelt zich verloren op het eiland waar iedereen vriendelijk doet, maar niemand haar echt kent. Gelukkig biedt een duikcursus enige afleiding.

Maar dan blijkt haar instructeur Edsel meer te weten van de verdwijning van een Amerikaanse toeriste en zelfs verdacht te zijn geweest vanwege vermeende betrokkenheid bij moord. Er pakken zich donkere wolken zich samen boven het hoofd van Jill. Als ze op een dag na een duik onder leiding van Edsel weer bovenkomt, is de boot weg. Het enige wat ze ziet is water…

Marion Pauw heeft zich voor Drift laten inspireren door de waargebeurde verdwijning van de Amerikaanse tiener Natalee Holloway op 30 mei 2005. Ze kent bovendien de Antillen en heeft op zowel Curaçao als Aruba gewoond.

Aanvullende info

Recensies uit de media

  • Flair: ‘Superspannend, probeer dit boek maar eens weg te leggen!’
  • Spits: ‘Pauw weet de spanning er goed in te houden. Uiteindelijk valt alles samen in een ijselijke climax.’
  • AvantGarde: ‘Drift heeft een prettige, laconieke en heldere verteltrant. Marion Pauw staat in de rij om de volgende Saskia Noort te worden.’

Over de auteur
Marion Pauw (Australië, 1973) werd geboren op het Australische eiland Tasmanië en kwam op haar zesde naar Nederland. Ze studeerde Communicatie aan de HEAO te Utrecht, maar vertrok later met haar gezin naar Curaçao. Daar schreef ze haar eerste boek: Villa Serena (2005). Ze brak door met de literaire thriller Daglicht (2008), die in 2013 werd verfilmdExterne link en waarmee ze De Gouden Strop won. Tegenwoordig woont Marion Pauw in Amsterdam, waar ze werkt als freelance tekstschrijver, o.a. voor Flair en Red.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Marion Pauw – Drift':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *