Lonnie Barbach – Lust & liefde (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (februari 2013)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 215
Taal: Nederlands
Afmetingen: 15 x 121 x 84 mm
Pagina's: Onbekend
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049802585

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: ,

In Lust & liefde laten vrouwen hun erotische dromen en fantasieën de vrije loop. In dertig afzonderlijke verhalen beschrijven ze hun seksuele ervaringen en avonturen. Prikkelend, onbevangen en soms met humor.

De auteurs zijn alle Amerikaans, de verhalen divers en zowel gericht op de heteroseksuele als de lesbische liefde. Aan bod komen onder andere het belang van liefde, intimiteit, vertrouwen en vriendschap, maar ook thema’s als macht, de zucht naar avontuur en het verlangen om verboden grenzen te overschrijden. Daarbij worden minder alledaagse varianten als groepsseks en anonieme seks niet geschuwd.

Het uiteindelijke resultaat is een veelzijdige dwarsligger voor de liefhebber. Boordevol gevoelig en (meestal) origineel geschreven seksverhalen.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #215
  • Oorspronkelijke titel: Pleasures: women write erotica
  • Vertaling: Tjadine Stheeman

Recensies uit de media

  • Atlanta Magazine: ‘Een gevoelige en intelligente selectie van opwindende, sensuele, geestige en goed geschreven verhalen.’
  • Vogue: ‘De auteur draagt met dit boek wederom een belangrijk steentje bij aan ons begrip van de vrouwelijke seksualiteit.’

Over de auteur
Lonnie Barbach (Verenigde Staten, 1946) is therapeute en seksuologe. Daarbij is ze verbonden aan de Universiteit van Californië in San Francisco. Voor dit boek benaderde ze zowel professionele schrijfsters die ze bewondert, als persoonlijke vriendinnen die bij machte waren hun erotische fantasieën aan het papier toe te vertrouwen.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Lonnie Barbach – Lust & liefde':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *