Lee Child – Tegenspel (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (oktober 2015)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 372
Taal: Nederlands
Afmetingen: 15 x 120 x 82 mm
Pagina's: 717 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049804312

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: ,

Na 61 uur vroeg de lezer zich af of Jack Reacher de eindstrijd wel overleefd kon hebben. Hij is echter weer onderweg, naar Langley, het hoodkwartier van de CIA, naar Susan, het nieuwe hoofd van zijn oude afdeling.

Onderweg struikelt Reacher in Nebraska over een lokaal drama: een familie met een transportbedrijf houdt de omwonende boerengezinnen in een stalen greep van angst. Reachers gevoel voor rechtvaardigheid speelt onmiddellijk op, maar voordat hij het weet zit hij tot zijn nek in een internationaal mensensmokkelsyndicaat…

Aanvullende info

  • Dwarsligger #372

Over de auteur
Lee Child (Verenigd Koninkrijk, 1954) is het pseudoniem van de Engelse schrijver Jim Grant, die sinds 1998 in de VS woont. Hij werkte 18 jaar lang bij een tv-station in Manchester, voordat hij daar in 1995 werd wegbezuinigd. Child besloot daarop schrijver te worden en brak door met zijn eerste thriller Jachtveld. Net als in al zijn boeken figureert daarin de Amerikaanse ex-militair Jack Reacher als hoofdpersoon. Lee Child heeft inmiddels tientallen thrillers op zijn naam staan. Ook zijn er verschillende Jack Reacher-filmsExterne link verschenen.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Lee Child – Tegenspel':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *