% 

Lee Child – Ga nooit terug (dwarsligger)

13,99De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (november 2018)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 567
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,3 x 1,9 cm
Pagina's: 643 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049806873

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Ga nooit terug is de 18e thriller van Lee Child met Jack Reacher in de hoofdrol.

Na veel omzwervingen keert Jack Reacher eindelijk terug naar Washington, naar het hoofdkwartier van het 110th MP. Hij verheugt zich erop zijn nieuwe commandant Susan Turner te ontmoeten. Maar als hij arriveert, treft hij haar niet aan. Iemand anders heeft haar plek ingenomen. Susan Turner is gearresteerd, zogenaamd vanwege corruptie.

Maar dat is nog niet alles, want ook Jack Reacher wordt beschuldigd. Van twee misdrijven zelfs: het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel en het hebben van een ongeoorloofde, seksuele relatie (wat een een misdaad is in het Amerikaanse leger).

Reacher is verbijsterd en voelt overal nattigheid, zeker wanneer er ook nog eens een paar zware jongens opduiken die hem ‘een lesje willen leren’. Hij gaat op onderzoek uit en doet dat uitermate grondig. Wie zit hierachter? Waarom gebeurt er wat er gebeurt? Welke spelletjes worden hier gespeeld?

Ga nooit terug is een dwarsligger in de typische Jack Reacher-traditie: spannend, verrassend, boeiend en met een hoofdpersoon die nergens voor terugdeinst, maar tot het gaatje gaat. En dat laatste blijkt hard nodig ook, want Reachers tegenstanders zijn zeker niet de minsten..

Aanvullende info

  • Dwarsligger #567
  • Oorspronkelijke titel: Never Go Back (2013)
  • Vertaald uit het Engels door Jan Pott
  • Ga nooit terug is deel 18 uit de Jack Reacher-reeks, volgens de uitgever ook prima los te lezen
  • Verfilmd als Jack Reacher 2: Never Go BackExterne link, met Tom Cruise, Cobie Smulders en Danika Yarosh

Recensies uit de media

  • Thrillerweb: ‘Met Ga nooit terug heeft Lee Child een geweldig vervolg gegeven aan zijn langlopende serie rond de voormalige militair Jack Reacher.’
  • ThrillZone: ‘Child vertelt het verhaal met korte, staccato zinnen. Hierdoor leest het boek als een sneltrein. Reacher is een betweter; zijn sarcastische, humoristische manier van dialogen voeren spreekt tot de verbeelding en zorgt menigmaal voor een brede glimlach.’
  • Karin Slaughter: ‘Suspence van grote klasse’

Over de auteur
Lee Child (Verenigd Koninkrijk, 1954) is het pseudoniem van de Engelse schrijver Jim Grant, die sinds 1998 in de VS woont. Hij werkte 18 jaar lang bij een tv-station in Manchester, voordat hij daar in 1995 werd wegbezuinigd. Child besloot daarop schrijver te worden en brak door met zijn eerste thriller Jachtveld. Net als in al zijn boeken figureert daarin de Amerikaanse ex-militair Jack Reacher als hoofdpersoon. Lee Child heeft inmiddels tientallen thrillers op zijn naam staan. Ook zijn er verschillende Jack Reacher-filmsExterne link verschenen.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Lee Child – Ga nooit terug':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *