Kristen Heitzmann – Sleutelkind (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (mei 2010)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 18
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,2 x 1,4 cm
Pagina’s: 921 stuks
Uitgever: Uitgeverij Jongbloed
ISBN: 9789460730078

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: ,

De dwarsligger Sleutelkind speelt zich af in het Middenwesten van Amerika, in een kleine dorpsgemeenschap waar de mensen verbonden zijn door geloof en kerk. Hier woont Jill, een jonge vrouw van begin 30. Zij werkt met moeilijk opvoedbare kinderen en geeft les op de zondagsschool.

We gaan terug in de tijd, naar toen Jill 17 jaar was en bevriend met haar grote liefde Morgan. Als zij een kind van hem verwacht, moet zij van haar ouders alle banden verbreken en de zwangerschap afbreken. Zij slaagt erin het kind toch te baren en staat het meisje af aan adoptieouders.

Deze nemen na 14 jaar contact met haar op als dochter Kelsey lijdt aan leukemie. Zij is eventueel te redden met het beenmerg van een biologische ouder. Als dat van Jill niet geschikt blijkt, gaat zij op zoek naar Morgan, de biologische vader.

Sleutelkind is een ontroerend boek op protestants-christelijke grondslag, over onverwerkt verdriet, menselijke zwakheid en het omgaan met schuldgevoelens.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #018

Over de auteur
Kristen Heitzmann (Verenigde Staten, 1959) is een christelijke bestsellerauteur uit Colorado Springs. Ze heeft meer dan tien in het Nederlands vertaalde boeken op haar naam staan.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Kristen Heitzmann – Sleutelkind':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *