% 

Elvin Post – Arizona blues (dwarsligger)

13,99De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (augustus 2018)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 546
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,3 x 1,9 cm
Pagina's: 635 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049806620

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

In Arizona Blues moet Karen Hart, journaliste bij The New York Times, vanwege autopech noodgedwongen enkele dagen in het stadje Snowflake (Arizona) zien door te brengen. Ze probeert er het beste van te maken.

Al snel wordt haar aandacht getrokken door Gerald Treadway, een schatrijke inwoner van Snowflake die zijn fortuin verdiende met een roman en een Hollywood-film over de dag waarop hij (naar eigen zeggen) werd meegenomen door een ufo.

Wat Karen echter niet weet, is dat er meer mensen interesse hebben in Gerald Treadway. Mensen met heel wat minder nobele bedoelingen dan zijzelf.

Elvin Post, die met zijn debuut Groene vrijdag een Gouden Strop won, levert met Arizona Blues opnieuw een spannende misdaadroman af. Daarnaast werpt hij de vraag op of we de enigen zijn in het heelal, en of het werkelijk zo vreemd is om te geloven dat dit niet zo is…

Aanvullende info

  • Dwarsligger #546

Over de auteur
Elvin Post (Rotterdam, 1973) is een Nederlandse auteur en journalist. In 2004 won hij, als jongste winnaar ooit, de Gouden Strop voor zijn debuut Groene vrijdag. Elvin Post begon zijn schrijverscarrière na een stage bij een literair agentschap in Manhattan, waarvandaan hij bovendien recensies schreef over buitenlandse thrillers (voor het AD). Op een gegeven moment kreeg hij het idee om ook zelf eens een boek te schrijven, met een reeks zeer succesvolle thrillers tot gevolg, waaronder: Vals beeld, Roomservice en Dame blanche.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Elvin Post – Arizona blues':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *