Deepak Chopra – Leven in liefde (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Terug naar de bron van innerlijke kracht

Druk: 1 (juni 2010)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 25
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12,1 x 8,5 x 1,9 cm
Pagina’s: 623 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800178

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Voor een kind is liefde iets vanzelfsprekend, maar op de weg naar volwassenheid hebben we maar al te vaak leren twijfelen aan ons vermogen om liefde te geven en te krijgen. Toch heeft elk mens, jong of oud, een groot talent voor liefde – zowel in lichamelijke als emotionele als spirituele zin.

In Leven in liefde legt arts Deepak Chopra uit hoe wij deze natuurlijke aanleg opnieuw kunnen ontdekken en ontwikkelen, en ons leven en onze relaties hiermee kunnen verdiepen en verrijken.

Chopra onderscheidt zeven stadia in de liefde (aantrekking, verliefdheid, verkering, intimiteit, overgave, hartstocht en extase) en laat zien hoe we met behulp van spirituele inzichten deze stadia succesvol kunnen doorlopen. Met pakkende voorbeelden uit zijn eigen leven, en dat van zijn patiënten, maakt hij inzichtelijk welke blokkades wij onbewust plaatsen tussen onszelf en ons aangeboren geluk.

Tot slot bevat deze dwarsligger eenvoudige oefeningen en praktische handreikingen (ook van de hand van Chopra) om deze blokkades te overwinnen en onze innerlijke kracht te vernieuwen.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #025

Over de auteur
Deepak Chopra (India, 1947) is auteur van meer dan veertig boeken over spiritualiteit, alternatieve geneeskunde en Ayurveda. Hij heeft zowel een grote schare supporters als critici. Desondanks is hij adviseur van een grote groep invloedrijke managers, onder wie voormalig president Bill Clinton. Chopra’s boeken zijn in zo’n 35 talen vertaald.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Deepak Chopra – Leven in liefde':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *