Mo Gawdat – De logica van geluk (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Ontdek de formule

Druk: 1 (december 2019)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 643
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 83 x 17 mm
Pagina’s: 576 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049807542

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Hij was gezond, extreem rijk en succesvol, maar Mo Gawdat voelde zich diep ongelukkig. De Chief Business Officer van Google besloot het fenomeen van gelukservaring te benaderen als een ingenieur: onderzoek de bewijsbare feiten en pas een analytische logica toe. Hij stelde zichzelf ten doel om een geluksformule te vinden die keer op keer zou kunnen worden toegepast op ieders leven, met geluk als voorspelbaar resultaat. Telkens weer.

Mo’s zoektocht naar geluk kreeg een onverwachte wending toen zijn 21-jarige zoon Ali plotseling overleed. Zijn jarenlange onderzoek zouden hem en zijn familie redden van de totale wanhoop. En tijdens de verwerking van dit grote verlies vond Mo een nieuwe missie: hij zou zijn bevindingen delen met de hele wereld om zo veel mogelijk mensen te helpen gelukkiger te worden.

Zijn statement is duidelijk: ongeacht de hindernissen op ons pad, de lasten die we met ons meedragen en de beproevingen die we doorstaan, bezit ieder van ons het vermogen om gelukkig te zijn met het bestaan zoals het is. Hoe hij tot die overtuiging komt, valt te lezen in dit positieve en optimistische boek.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #643
Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Mo Gawdat – De logica van geluk':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *