Dan Brown – Het verloren symbool (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (juli 2010)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 50
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12,2 x 8,3 x 2 cm
Pagina’s: 983 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800420

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Robert Langdon wordt onder valse voorwendselen naar Washington gelokt: het epicentrum van de wereldmacht en de stad met de grootste geheimen uit de geschiedenis. Zijn goede vriend Peter Solomon, prominent lid van de vrijmetselarij en filantroop, is ontvoerd en verkeert in levensgevaar. Solomons kidnapper wil maar één ding: dat Langdon de codes van het mysterieuze genootschap ontcijfert en de legendarische macht die daardoor vrijkomt aan hem overdraagt.

Langdon kan niet anders dan het spel meespelen. Hij krijgt hulp van Katherine, Solomons zus, een vooraanstaand wetenschapper die de kracht van het menselijk denken bestudeert. Lukt het hun de geheimen van Washington te ontraadselen? Want wat hadden de idealen van de geestelijk vaders van de Verenigde Staten gemeen met de denkbeelden van de vrijmetselarij? En kan die kennis Solomons leven en het voortbestaan van de wereld veiligstellen?

Aanvullende info
Dwarsligger #050

Over de auteur
Dan Brown (Verenigde Staten, 1964) doceerde Engels tot hij besloot zich volledig op het schrijven te storten. Als zoon van een prominent wiskundige en een religieus ingestelde moeder werd hij in zijn jeugd meer dan eens geconfronteerd met de tegenstellingen tussen wetenschap en geloof. Een spanningsveld dat voor tal van zijn boeken als inspiratiebron heeft gediend. Brown debuteerde in 1998 met Digital Fortress, maar brak internationaal door met De Da Vinci Code (2003). Inmiddels verkocht hij al zo’n 200 miljoen exemplaren van zijn werk.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Dan Brown – Het verloren symbool':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *