Clare Mackintosh – Mea culpa (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (maart 2016)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 396
Taal: Nederlands
Afmetingen: 15 x 121 x 85 mm
Pagina's: 720 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049804732

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Wanneer een alleenstaande moeder de hand van haar zoontje even loslaat, gebeurt het ondenkbare: hij rent de straat over en wordt aangereden door een auto. De bestuurder rijdt door. In een fractie van een seconde verandert Jenna’s wereld in een nachtmerrie.

Om de vreselijke waarheid te ontlopen verhuist ze naar een afgelegen plek aan de kust in Wales, maar de herinneringen, angsten en rouw zijn allesoverheersend.

Inspecteur Ray Stevens leidt het onderzoek naar de dader. Vastbesloten om tot de bodem van de zaak te komen, zet hij zowel zijn professionele als zijn persoonlijke leven op het spel. Intussen wordt Jenna ingehaald door haar verleden, met alle verwoestende consequenties van dien..

Mea culpa is het debuut van Clare Mackintosh. Een thriller voor de liefhebbers van schrijvers als S.J. Watson en Nicci French.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #396

Over de auteur
Clare Mackintosh (Verenigd Koninkrijk) is niet alleen schrijfster, maar ook voormalig politieagente. Ze debuteerde in 2014 met Mea culpa, waarvan wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht werden. Ook haar tweede boek Ik zie jou was na verschijnen direct een hit.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Clare Mackintosh – Mea culpa':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *