Clare Mackintosh – Ik zie jou (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (maart 2018)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 515
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,4 x 1,7 cm
Pagina's: 639 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049805913

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Ik zie jou is een thriller over forenzen, routines en obsessie. Je dagelijkse (trein)reis naar je werk krijgt na het lezen van dit boek ongetwijfeld extra lading mee.

Wanneer Zoë Walker, tijdens een treinrit naar haar werk, tot haar verbijstering een foto van zichzelf in de krant ziet in de rubriek met seksadvertenties, is ze vastbesloten uit te zoeken hoe die foto daar terecht is gekomen. Ze heeft echter geen andere aanwijzingen dan de korrelige foto, een website en een telefoonnummer.

Haar familieleden wuiven het weg als iemand die misschien veel op haar lijkt. Maar dan verschijnt er een foto van een andere vrouw, een vrouw die net als Zoë elke dag die trein neemt.

Wanneer deze vrouw vervolgens gewurgd wordt gevonden, beseft Zoë dat ze gevaar loopt. Maar van wie komt dat gevaar? Iemand die net als zij dagelijks de trein neemt? Haar trein? Iemand die precies weet wat haar routines zijn?

Aanvullende info

  • Dwarsligger #515

Over de auteur
Clare Mackintosh (Verenigd Koninkrijk) is niet alleen schrijfster, maar ook voormalig politieagente. Ze debuteerde in 2014 met Mea culpa, waarvan wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren verkocht werden. Ook haar tweede boek Ik zie jou was na verschijnen direct een hit.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Clare Mackintosh – Ik zie jou':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *