Camilla Läckberg – Leeuwentemmer (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 8 (januari 2016)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 332
Taal: Nederlands
Afmetingen: 15 x 120 x 82 mm
Pagina's: 691 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049804695

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Het is januari en de winter houdt Fjällbacka in zijn greep. Inspecteur Patrik Hedström en zijn team zijn bezig met een vermissingszaak van een jong meisje, Victoria, die in een stroomversnelling raakt als ze gevonden wordt. Haar verwondingen laten zien dat ze ernstig is verminkt. Patrik vermoedt een verband met andere verdwijningen en hij moet alles op alles zetten om andere meisjes eenzelfde lot te besparen.

Tegelijkertijd verdiept Erika zich in een oude zaak, een familietragedie die eindigde met de dood van de echtgenoot. Ze probeert uit te zoeken wat er is gebeurd. Het lijkt erop dat het verleden zijn schaduw op het heden werpt.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #332

Over de auteur
Camilla Läckberg (Zweden, 1974) is van huis uit econoom, maar tegenwoordig voltijds schrijfster. Ze woont in Stockholm en werd in 2005 verkozen tot ‘Zweedse auteur van het jaar’. Läckbergs thrillers spelen zich doorgaans af in haar geboorteplaats, Fjällbacka aan de Zweedse westkust, rondom haar vaste personages Patrik Hedström en Erica Falck. Niet alleen in Zweden maar ook in Nederland is Läckberg inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle Zweedse thrillerauteurs.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Camilla Läckberg – Leeuwentemmer':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *