% 

Bodie & Brock Thoene – Reiken naar de sterren (dwarsligger)

13,50De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (mei 2013)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 239
Taal: Nederlands
Afmetingen: 10 x 120 x 84 mm
Pagina's: 360 stuks
Uitgever: Uitgeverij Jongbloed
ISBN: 9789460730191

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Predikant Adam Wells verhuist met zijn gezin naar een duf plattelandsstadje, waar hij pas beroepen is. Hij ziet het als zijn laatste kans. Zijn vorige twee gemeenten heeft hij op moeten geven door zijn rebelse dochter Anne. En ook zijn liefdeloze huwelijk draagt niet erg bij aan zijn algemeen welbevinden.

De zestienjarige Anne op haar beurt voelt zich wanhopig en verward na deze derde verhuizing in minder dan vijf jaar. In haar nieuwe woonplaats komt ze echter in contact met Stephen, een vriendelijke jongen die langzamerhand haar vertrouwen weet te winnen. Maar noch Stephen noch een oude schoolvriend van Adam Wells die plotseling opduikt, kan voorkomen dat een groot familiegeheim dramatische gevolgen krijgt.

In dit hedendaags-christelijke verhaal over verraad, vergeving én verlossing ontdekt Adam Wells voor het eerst de werkelijke betekenis van het verhaal dat hij zijn hele leven van de kansel gepredikt heeft. En zijn wanhopige dochter begrijpt uiteindelijk wat er voor haar gloort achter de verste ster.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #239
  • Oorspronkelijke titel: Beyond the farthest star
  • Vertaling: Carla de Laat
  • Gebaseerd op een gelijknamig filmscenario van Andrew Librizzi

Recensies uit de media

  • Goodreads.com: ‘Een prachtig verhaal over liefde, vergeving en geloof.’

Over de auteurs
Bodie & Brock Thoene (Verenigde Staten, ± 1951) ontmoetten elkaar voor het eerst op driejarige leeftijd in Bakersfield (Californië). En bij die ene ontmoeting bleef het niet, want inmiddels zijn Bodie en Brock al tientallen jaren met elkaar getrouwd en schreven ze samen zo’n 65 boeken. Meestal binnen het genre historische fictie en met meer dan 35 miljoen verkochte exemplaren in 20 talen verre van onsuccesvol. Bovendien won het schrijversechtpaar met acht boeken een Gold Medallion Award.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Bodie & Brock Thoene – Reiken naar de sterren':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *