Bert Loorbach – Rustiek kamperen / Frankrijk (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

300 kampeerterreinen met rust, ruimte & gastvrijheid

Druk: 1 (mei 2011)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 84
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12,6 x 8,1 x 1,8 cm
Pagina's: 645 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800758

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Overzicht van driehonderd (kleinschalige) kampeerterreinen in Frankrijk, verdeeld in drie landstreken: West-Frankrijk, Oost-Frankrijk en Zuid-Frankrijk.

Elke landstreek bevat steeds een selectie van honderd kampeerterreinen, ingedeeld per regio en gemakkelijk terug te vinden op de vele topografische regiokaartjes. Verder zijn de gegevens per kampeerterrein gestandaardiseerd, wat het overzicht ten goede komt. Per camping vind je eerst een lijst met de feiten, zoals naam, adres, openingstijden, aantal plaatsen, etc. Vervolgens een opsomming van de aanwezige voorzieningen, met behulp van pictogrammen. En tot slot een routebeschrijving, een sfeerschets van de camping en informatie over het omliggende gebied.

Rustiek kamperen / Frankrijk bevat natuurcampings, eenvoudige campings, maar ook verrassend luxe terreinen. Voor elk wat wils dus. Wat alle campings met elkaar gemeen hebben, is het predicaat ‘rustiek’: weg van de drukte, massaliteit en onpersoonlijkheid.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #084
  • Bevat een inhoudsopgave en plaatsnamenregister

Over de auteur
Bert Loorbach (1961) woont afwisselend in Nederland, Frankrijk en Spanje. Tijdens het zomerseizoen runt hij samen met zijn vrouw een camping in de Bourgogne. Door zijn grondige kennis van de verschillende regio’s en jarenlange kampeerervaring (als uitbater en kampeerder) weet hij als geen ander waar het neusje van de zalm op campinggebied te vinden is.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Bert Loorbach – Rustiek kamperen / Frankrijk':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *