B.A. Paris – Het dilemma (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Hoever zou jij gaan om je lief nog een paar gelukkige uren te laten beleven?

Druk: 1 (mei 2020)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 664
Taal: Nederlands
Afmetingen: 121 x 83 x 18 mm
Pagina’s: 648 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049807849

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

In Het dilemma van B.A. Paris geeft Livia een groot feest ter gelegenheid van haar 40ste verjaardag. Ze droomt er al van sinds haar bescheiden bruiloft, jaren geleden. Iedereen die ze liefheeft zal op het feest aanwezig zijn, behalve dochter Marnie, die in het buitenland studeert.

Stiekem is Livia opgelucht dat Marnie niet kan komen. Ze moet haar echtgenoot Adam iets vertellen over hun dochter, een geheim dat ze heeft ontdekt, maar ze wacht totdat het feest voorbij is zodat hun geluk niet wordt verstoord. Adam echter wil dat alles perfect is voor Livia en heeft vliegtickets voor Marnie gekocht, zodat ze als verrassing aanwezig kan zijn.

Maar op de dag van het feest krijgt Adam vreselijk nieuws. Hij moet het eigenlijk aan Livia vertellen, want hoe kan het feest nu doorgaan? Maar Livia ziet er zo gelukkig uit en de gasten kunnen er ieder moment zijn…

Aanvullende info

Over de auteur
B.A. Paris (Verenigd Koninkrijk, 1958) werd geboren als Bernadette MacDougall en is van Frans-Ierse afkomst. Ze brak door als auteur met Achter gesloten deuren (2016) en verkocht daarvan in drie maanden een half miljoen exemplaren. Haar pseudoniem – B.A. Paris – is samengesteld uit haar officiële voornamen (Bernadette Anne) en de naam van de Franse hoofdstad, waar ze 37 jaar met veel plezier woonde. Ze heeft evenwel ook een tijdje in Nederland gewoond. Onder haar eigen naam publiceerde ze enkele kinderboeken.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'B.A. Paris – Het dilemma':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *