B.A. Paris – De therapeut (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Het perfecte huis, en de perfecte buren. Of een web van leugens?

Druk: 2 (april 2021)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 711
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 82 x 17 mm
Pagina’s: 416 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049808525

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Eindelijk komt de langgekoesterde wens van Alice en Leo uit: ze nemen hun intrek in een pas gerenoveerde woning in The Circle, een exclusieve ‘gated community’. Alice heeft niet eerder in een grote stad gewoond en moet dan ook even wennen. Toch wil ze er het beste van maken. Ze leert haar buren steeds beter kennen en tijdens een buurtborrel komt ze te weten dat haar woning een schokkend geheim herbergt.

Als gevolg daarvan raakt ze geobsedeerd door Nina, de therapeut die hun huis twee jaar voordien bewoonde en er werd vermoord. Ze wil er koste wat kost achter komen wat er is gebeurd. Maar niemand wil haar meer vertellen over de precieze gebeurtenissen van destijds. Haar buren lijken iets voor haar verborgen te houden en binnen The Circle blijkt alles lang niet zo perfect als het lijkt…

Dwarsligger De therapeut van B.A. Paris is een psychologische thriller vol onderhuidse spanning en onbetrouwbare personages.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #711

Over de auteur
B.A. Paris (Verenigd Koninkrijk, 1958) werd geboren als Bernadette MacDougall en is van Frans-Ierse afkomst. Ze brak door als auteur met Achter gesloten deuren (2016) en verkocht daarvan in drie maanden een half miljoen exemplaren. Haar pseudoniem – B.A. Paris – is samengesteld uit haar officiële voornamen (Bernadette Anne) en de naam van de Franse hoofdstad, waar ze 37 jaar met veel plezier woonde. Ze heeft evenwel ook een tijdje in Nederland gewoond. Onder haar eigen naam publiceerde ze enkele kinderboeken.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'B.A. Paris – De therapeut':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *