De complete serie dwarsliggers online

Thaumas Dwarsliggers / LogoOp Thaumas Dwarsliggers vind je alle dwarsliggers tot nu toe. Dus niet slechts de top 100 of alleen leverbare dwarsliggers, maar een compleet overzicht. Van de nummer 1 t/m de nummer laatst (van dit moment).

Uitgebreide boekinfo
Verder hebben we elke dwarsligger zoveel mogelijk voorzien van uitgebreide boekinfo, zoals volgnummer, aantal pagina’s, recensies, een korte biografie van de auteur, enzovoorts. Zo weet je vooraf precies welk boek je nu eigenlijk koopt, en dat is natuurlijk altijd fijn.

Tweedehands
Op onze website staan ook alle dwarsliggers die officieel ‘uitverkocht’ zijn. Deze boeken zijn immers vaak nog wél tweedehands te kopen (of via een lokale boekhandel die nog voorraad heeft liggen). Wil je dus dwarsliggers kopen die elders niet meer leverbaar zijn, dan maak je bij ons een goede kans. Dankzij onze partner bol.comExterne link welteverstaan, want die beheert het platform voor tweedehands en alternatief vraag en aanbod.

Prijzen
De prijzen op Thaumas Dwarsliggers zijn altijd actueel. Met een scriptje halen we de meest recente prijs op vanuit de database van bol.com. Dit is de nieuwprijs zolang een dwarsligger nieuw leverbaar is. Heeft de uitgever echter geen voorraad meer, dan gaat de dwarsligger het tweedehands circuit in en tonen we de tweedehands vraagprijs. Zijn ook de tweedehands bronnen opgedroogd, dan zie je op de plek van de prijs ‘Niet leverbaar’ staan en is de dwarsligger écht onbestelbaar geworden. In elk geval tot er een herdruk verschijnt of iemand alsnog een tweedehands exemplaar aanbiedt.

Bestellen
Thaumas Dwarsliggers is partner van bol.com. Dit betekent dat bestellingen worden afgehandeld door bol.com en niet door Thaumas Dwarsliggers. Zodra je op een bestelknop klikt, opent zich een nieuw scherm en kom je terecht op de website van bol.com. Daar kun je eventueel nog nadere info lezen over het gewenste boek, zoals recensies van andere klanten, voordat je besluit wel of niet daadwerkelijk te gaan bestellen. Om te bestellen bij bol.com heb je vanzelfsprekend een bol.com-account nodig.

Zoeken op nummer
Tot slot nog een tip: onze dwarsliggers kun je ook gemakkelijk vinden op volgnummer. Voeg daartoe in de zoekmachine een hekje toe vóór het nummer dat je zoekt. Op deze manier: #270. Gebruik hierbij altijd drie karakters, óók bij lage nummers. Dwarsligger nr. 9 vind je dus niet via #9, maar wel via #009.

Delen:

3 reacties op 'De complete serie dwarsliggers online':

 1. Beste L.S.,

  Op jullie website hebben jullie alle dwarsliggers staan. Dat is al hartstikke mooi, maar hebben jullie ook een digitale lijst op nummer van alle dwarsliggers die ook te downloaden valt?
  Dit maakt het mij makkelijker om mijn verjaardagwensenlijst samen te stellen. Alvast bedankt,

  Mvrgr Francina Smit

 2. Beste Francina,

  Zo’n lijst gaan we in de toekomst zeker plaatsen, maar hebben we op dit moment helaas nog niet paraat. De planning is om ‘m binnen een paar maanden online te hebben staan. Zodra dat zo is, zullen we dat hier melden.

  Groet,
  Henk

Schrijf een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *