Boekenweek 2018 – Van 10 t/m 18 maart

Boekenweek 2018

Van zaterdag 10 maart t/m zondag 18 maart 2018 is het weer Boekenweek in Nederland. Dit jaar met als thema ‘Natuur’.

Boekenweekgeschenk 2018Boekenweekgeschenk – ‘Gezien de feiten’ van Griet Op de Beeck
Het Boekenweekgeschenk van 2018 werd geschreven door de Vlaamse schrijfster Griet Op de Beeck en draagt als titel Gezien de feiten. Het boekje telt 94 pagina’s en gaat over Olivia, een vrouw van 71 voor wie alles anders wordt als haar man overlijdt.

In een ontwapenende weigering om zich te gedragen naar de wens van anderen, of naar het traditionele beeld van wat ouderen zoal zouden moeten doen, gaat ze op zoek naar een manier om haar bestaan van belang te laten zijn.

Reis met het Boekenweekgeschenk 2018 gratis per trein door NederlandGratis reizen met de trein op zondag 18 maart
Ook dit jaar is het Boekenweekgeschenk weer als treinkaartje te gebruiken. Op zondag 18 maart kun je er vrij mee reizen in alle treinen van NS, Arriva, Connexxion, Breng, Keolis en Blauwnet.

Voor de precieze voorwaarden en hoe je met het geschenk de poortjes op stations opent, zie deze pagina van de NS

Ontvang het Boekenweekgeschenk gratis bij de aankoop van ≥ € 12,50 aan Nederlandstalige boeken
Het Boekenweekgeschenk is gratis bij de aankoop van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Bij bestellingen via Thaumas Dwarsliggers stuurt onze partner bol.com het Boekenweekgeschenk gratis mee.

Studieboeken, tweedehands boeken en bestellingen via externe verkopers tellen niet mee voor het totaalbedrag. Let er dus op dat je bestelling voor ten minste € 12,50 bestaat uit boeken die rechtstreeks door bol.com worden geleverd, zonder tussenkomst van derden. Zie deze pagina op bol.com

Boekenweekessay 2018Boekenweekessay – ‘Natuurlijk’ van Jan Terlouw
Ieder jaar wordt een auteur uitgenodigd om een essay te schrijven over het thema van de Boekenweek. Dit jaar is het thema ‘Natuur’ en het bijbehorende essay is Natuurlijk van Jan Terlouw. Hierin verhaalt hij over zijn liefde voor, maar ook zijn zorgen over de natuur.

Het boekenweekessay is los te koop voor € 3,50

Delen:

Schrijf een reactie:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *