Tommie Niessen & Loes Wouterson – Kastanjehove (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Humoristische en ontroerende roman over een jonge verpleger in de zorg

Druk: 1 (april 2021)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 708
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 82 x 15 mm
Pagina’s: 493 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049808556

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

In Kastanjehove weet de negentienjarige Thomas niet goed wat hij wil met zijn leven. Hij is al met drie opleidingen gestopt. Op advies van zijn moeder is hij nu begonnen aan een opleiding in de zorg. Zijn eerste stage is hij goed doorgekomen, maar zijn tweede stage in een verpleeghuis blijkt een stuk pittiger.

Thomas komt erachter wat het echt betekent om in de zorg te werken: strakke roosters, vermoeide collega’s, eigenzinnige bewoners en vreemde regeltjes. En daar blijft het niet bij, want naast de gebruikelijke drukte in verpleeghuis Kastanjehove staat er iets op de planning wat een enorme impact zal hebben op de bewoners: een verbouwing.

Meningsverschillen tussen collega’s, bewoners en directie van Kastanjehove leiden tot veel onrust en onzekerheid. Voor Thomas is het al moeilijk om te begrijpen wat er allemaal gebeurt in de zorg. Laat staan wat er nu gaat veranderen in Kastanjehove. Maar hoe langer hij er werkt, hoe meer greep hij erop krijgt. Thomas krijgt steeds meer plezier in zijn werk. Eindelijk heeft hij iets gevonden wat bij hem past en dat voelt goed. Met hulp van bewoners borrelt er een strijdplan op. Kan hij dit ook ten uitvoer brengen?

Kastanjehove is een heerlijke, ontroerende en humoristische roman, gebaseerd op de ervaringen van Tommie Niessen en geschreven door Loes Wouterson.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #708
  • Kastanjehove is een luchtige, humoristische feelgood-roman die qua sfeer en plaats van handelen de lezers van Hendrik Groen zeker zou kunnen aanspreken
Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Tommie Niessen & Loes Wouterson – Kastanjehove':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *