Rosamund Lupton – Zusje (dwarsligger)

(1 review)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Je wordt vermist. Ik zal je vinden…

Druk: 1 (februari 2014)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 294
Taal: Nederlands
Afmetingen: 19 x 119 x 84 mm
Pagina's: Onbekend
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049803193

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Als Beatrice tijdens een zondagse lunch een paniekerig telefoontje krijgt over de vermissing van haar jongere zus Tess, stapt ze op het eerste vliegtuig naar Londen. Naarmate ze meer te weten komt over de verdwijning, neemt de verbijstering toe over hoe weinig ze feitelijk weet van het leven van haar zusje – en ze is niet voorbereid op de angstaanjagende waarheden die ze onder ogen moet zien.

De politie, haar verloofde en zelfs haar moeder leggen zich erbij neer dat ze Tess hebben verloren, maar Beatrice kan dat niet. Naarmate ze dichter bij de schokkende waarheid komt, raakt ze steeds geïsoleerder van haar omgeving en wil niemand haar meer geloven.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #294

Over de auteur
Rosamund Lupton (Verenigd Koninkrijk, 1964) was jarenlang scriptschrijver voor televisie en film. Haar debuutthriller Zusje verscheen in 2010 en werd in Engeland een grote hit. Ze won o.a. de Richard & Judy Award voor Beste Debuut van 2011 en er zijn inmiddels meer dan een half miljoen exemplaren van Zusje verkocht. Wellicht volgt er in de toekomst een verfilming van dit boek, want ook de filmrechten zijn verkocht.

Delen:

1 review voor Rosamund Lupton – Zusje

  1. Virtual Private Server

    Helaas wordt het verhaal aan het eind behoorlijk om zeep geholpen en ga je je met terugwerkende kracht alsnog storen aan de eendimensionale personages. “Zusje”, geschreven door Rosamund Lupton, is een boek waarbij alle gevoelens op hetzelfde moment door je lichaam gieren.

Schrijf zelf een review over dit boek:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *