Riley Sager – De laatste meisjes (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (september 2018)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 551
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,2 x 1,6 cm
Pagina's: 416 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049806521

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Quincy, Sam en Lisa hebben één overeenkomst: ze zijn de enige overlevenden van drie verschillende massamoorden. In de media worden ze The Final Girls genoemd: de laatste meisjes. Maar dan is daar het nieuws dat Lisa zelfmoord heeft gepleegd en de media storten zich op de overgebleven twee ‘laatste meisjes’. Al gauw wordt betwijfeld of Lisa’s dood wel echt zelfmoord was en start er een onderzoek.

Dan staat Sam plotseling bij Quincy voor de deur en komt alles in een stroomversnelling terecht. Kan Quincy Sam blindelings vertrouwen? Wat is er werkelijk met Lisa gebeurd? Quincy gaat op onderzoek uit, met alle gevolgen van dien.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #551
  • Oorspronkelijke titel: Final Girls (2017)
  • Vertaald uit het Engels door Roelof Posthuma

Recensies uit de media

  • Stephen King (via Twitter in december 2016): ‘De eerste grote thriller van 2017 is in aantocht: Final Girls van Riley Sager.’
  • Karin Slaughter: ‘Wat een boek!’
  • VrouwenThrillers.nl: ‘De opbouw van de plot is goed en menigmaal word je op het verkeerde been gezet. Wie spreekt er de waarheid? Wat moet je geloven? De vragen blijven komen, je blijft nieuwsgierig. […] Een must read voor iedere thrillerliefhebber!’

Over de auteur
Riley Sager (Verenigde Staten, 1974) is het pseudoniem van journalist, redacteur en grafisch ontwerper Todd Ritter uit Pennsylvania, die eerder onder zijn echte naam publiceerde. Zijn thriller Final Girls (2017) werd een internationale bestseller en door Stephen King ‘de eerste grote thriller van 2017’ genoemd. De vertaalrechten zijn inmiddels verkocht aan meer dan twintig landen.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Riley Sager – De laatste meisjes':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *