% 

Renée Knight – De secretaresse (dwarsligger)

13,99De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Het is een dunne lijn… tussen loyaliteit en obsessie

Druk: 1 (april 2019)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 592
Taal: Nederlands
Afmetingen: Onbekend
Pagina’s: 320 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049807276

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Christine Butcher is de privésecretaresse van Mina Appleton, CEO van Appleton-supermarkten. De supermarkt heeft een eerlijkheidsstempel, maar er heerst twijfel of deze stempel terecht is. Als een journalist hier een artikel over schrijft, klaagt Mina de journalist aan voor smaad.

Christine, onvoorwaardelijk loyaal aan Mina, verwijdert op verzoek afspraken uit de agenda van Mina, verbrandt papieren, en liegt in de rechtbank. Maar als er dan een politie-onderzoek plaatsvindt, komt Christine naast Mina in de strafbank te staan. Nog steeds loyaal aan Mina ontkent Christine alles. Maar de loyaliteit blijkt niet wederzijds.

Christine realiseert zich dat ze opgeofferd is, terwijl ze haar eigen behoeftes altijd helemaal aan de kant heeft gezet ten behoeve van Mina. En de altijd zo gedienstige Christine neemt wraak.

De secretaresse van Renée Knight, auteur van de bestseller Disclaimer, is een spannende en beklemmende dwarsligger over obsessie, verraad en ultieme wraak.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #592
  • Oorspronkelijke titel: The Secretary (2018)
  • Vertaald uit het Engels door Bert Meelker

Recensies uit de media

Over de auteur
Renée Knight (Verenigd Koninkrijk, 1959) werkte als regisseur en scenarioschrijver voor de BBC en schreef daarnaast scenario’s voor o.a. Channel Four, voordat ze zich toelegde op het schrijven. In 2013 rondde ze de Faber Writing Academy af, die eerder auteurs als S.J. Watson voortbracht. Haar debuut Disclaimer werd een Sunday Times Bestseller #1. Renée Knight woont in Londen.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Renée Knight – De secretaresse':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *