Peter James – Op dood spoor (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 5 (maart 2012)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 166
Taal: Nederlands
Afmetingen: 18 x 122 x 80 mm
Pagina's: 873 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049801700

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: ,

Op dood spoor (2007) is de derde thriller uit de Roy Grace-thrillers van Peter James. Het tweede deel, De dood voor ogen (2006), is ook verschenen als dwarsligger.

In de nacht dat Brian Bishop zijn vrouw vermoordde, was hij zo’n honderd kilometer van huis en lag hij te slapen. Tenminste, zo lijkt het voor inspecteur Roy Grace, die het onderzoek leidt naar de perverse moord op de mooie jonge Katie Bishop, een bekend gezicht in het chique uitgaansleven van Brighton. Heeft Brian het onmogelijke gepresteerd door op twee plaatsen tegelijk aanwezig te zijn geweest? Is er sprake van een gestolen identiteit of is hij misschien toch een ingenieuze leugenaar?

Grace duikt verder in het leven van het gerespecteerde echtpaar en komt tot de conclusie dat alles geheel anders is dan op het eerste gezicht leek. Maar dan graaft hij iets te diep en plotseling ook zijn eigen persoonlijke leven in gevaar.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #166
  • Oorspronkelijke titel: Not dead enough
  • Vertaling: Ineke de Groot

Recensies uit de media

  • Karin Slaughter: ‘Peter James is een van de besten in dit vak.’
  • Crimezone: ‘Wie aan een Roy Grace-thriller begint, is tijdelijk onbereikbaar voor zijn omgeving.’
  • NBD Biblion: ‘Met vaart geschreven, spannende misdaadroman met sympathieke hoofdpersonen en een goed uitgewerkte plot.’

Over de auteur
Peter James (Verenigd Koninkrijk, 1948) is een Engelse auteur en filmproducent. Sinds 2005 schrijft hij in hoog tempo thrillers met inspecteur Roy Grace in de hoofdrol. Zijn debuut Dead Letter Drop dateert echter al van 1981. James heeft een internationale racelicentie en wanneer hij niet schrijft, is hij meer dan eens op het circuit te vinden. Peter James is geboren en getogen in Brighton, net als de door hem in het leven geroepen Roy Grace uit de thrillerserie.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Peter James – Op dood spoor':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *