Paulien Cornelisse – De verwarde cavia (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (maart 2017)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 450
Taal: Nederlands
Afmetingen: 19 x 120 x 84 mm
Pagina's: 377 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049805470

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoorden: ,

Cavia werkt op de afdeling Communicatie. In korte humoristische hoofdstukken leren we haar en haar collega’s kennen. Stella van Human Resources. Ruud het enge hoofd van de afdeling Financiën. En Harm-Jan van de IT-afdeling, die al sinds 1999 een tamagotchi in leven houdt.

Een cavia die in een kantoortuin tussen de mensen werkt: het klinkt wat onwaarschijnlijk, maar iedereen die ook maar een blauwe maandag op een kantoor heeft gewerkt, zal de avonturen van de verwarde cavia herkennen. Van een symbiotische relatie met het koffiezetapparaat tot passief-agressieve e-mails en duizelingwekkende perikelen rond de lief- en leedpot.

De verwarde cavia is een grappig en ontroerend boek, onmisbaar voor iedereen die wel eens collega’s heeft gehad, of ze misschien nog steeds wel heeft.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #450

Over de auteur
Paulien Cornelisse (Amsterdam, 1976) is journalist, columnist en cabaretière. Ze schreef o.a. voor NRC Handelsblad, nrc.next, Mind Magazine en JAN. Daarnaast is ze regelmatig te horen op de Wereldomroep. Als cabaretière kwam het succes vooral toen ze in 2007 meedeed aan het Leids Cabaret Festival, waar ze tweede werd. Haar eerste volledige voorstelling Dagbraken werd in 2010 bekroond met de cabaretprijs Neerlands Hoop. In datzelfde jaar won ze voor haar literaire oeuvre de prestigieuze Tollensprijs.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Paulien Cornelisse – De verwarde cavia':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *