Patricia Snel – De expat (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (februari 2014)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 286
Taal: Nederlands
Afmetingen: 13 x 121 x 84 mm
Pagina's: 429 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049803278

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Julia leidt samen met haar man Paul een luxe leven als expat in het dynamische Singapore. Paul gaat steeds meer op in zijn werk en het lukt Julia maar niet haar eigen carrière op te pakken. Ze gebruikt Pauls telescoop om haar overbuurman Dave te bespioneren. Ondanks de aantrekkingskracht tussen hen beiden is er iets aan de man wat ze niet vertrouwt.

Wanneer Daves dienstmeisje Angelica op verdachte wijze om het leven komt, wordt Julia een duistere, geheimzinnige wereld ingetrokken en ontdekt ze de minder zichtbare kant van Singapore van uitbuiting en prostitutie.

In 2018 verscheen Expat exit, waarin Patricia Snel terugkeert naar de (schaduwkant van de) expat-wereld die ze met De expat in het leven riep.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #286

Over de auteur
Patricia Snel (Gouda, 1967) studeerde in Leiden Italiaans en Kunstgeschiedenis. Na haar studie werkte ze een paar jaar voor een marketing- en communicatiebureau, richtte ze diverse bedrijfjes op en reisde ze een half jaar lang door Zuid-Amerika en Afrika. In 2010 verscheen haar debuut Verblind.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Patricia Snel – De expat':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *