P.F. Thomése – J. Kessels: The Novel (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 6 (februari 2010)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 26
Taal: Nederlands
Afmetingen: 11,8 x 8,1 x 1 cm
Pagina’s: 391 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800185

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

J. Kessels: The Novel is het krankzinnige verslag van een ongewenste reis die schrijver P.F. Thomése met zijn beste vriend (en favoriete personage) J. Kessels maakt naar Sankt-Pauli (Hamburgs uitgewoonde hoerenbuurt), en weer terug naar Tilburg.

Het is allemaal de schuld van ene Bertje, een oude kennis uit de Cafetaria Van Vroeger, wiens knetterhete frituurspetter van een zus de tongen nog steeds weet los te maken. En niet alleen de tongen. Waardoor de vrienden al gauw verstrikt raken in een web van intriges, waar zij zelf part noch deel aan hebben.

‘Van mij hoeft het allemaal niet zo,’ verzucht J. Kessels als ze het zoveelste pittoreske topless-tentje uitlopen. Maar als hij de kofferbak van zijn Toyota Kamikaze openmaakt, doet hij een afgrijselijke ontdekking. En dan begint het balletje (of wat het ook is) pas goed te rollen..

Aanvullende info

  • Dwarsligger #026

Over de auteur
P.F. Thomése (Doetinchem, 1958), voluit Pieter Frans Thomése, schreef voor tal van bladen en dagbladen, zoals NRC Handelsblad, HP/De Tijd, Vrij Nederland en De Revisor. Zijn eerste boek Zuidland stamt uit 1990. Sindsdien schreef hij zo’n vijftien andere romans en verhalenbundels.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'P.F. Thomése – J. Kessels: The Novel':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *