Nicci French – Tot het voorbij is (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (juli 2010)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 35
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,2 x 1,4 cm
Pagina’s: 641 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800277

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Astrid Bell is een jonge, sterke Londense fietskoerier die niet goed weet wat ze met haar leven wil. Ze woont samen met zes vrienden, maar langzamerhand valt de groep uiteen door nieuwe liefdes, uiteenlopende toekomstplannen, geldproblemen en verraad.

Dan sterven er twee vrouwen, en de enige overeenkomst tussen de twee moorden is de aanwezigheid van Astrid. Als de situatie grimmiger wordt en de huisgenoten verder uit elkaar groeien moet zij zich afvragen: is het mijn schuld? Ben ik in gevaar? Is een van mijn vrienden de moordenaar?

Onder bizarre omstandigheden wordt uiteindelijk een verdachte opgepakt en een verklaring gevonden. Maar is deze persoon daadwerkelijk schuldig? Het ligt eraan hoe de lezer het interpreteert. Het verhaal is nog niet voorbij, het moet opnieuw worden verteld. En de tweede keer is het nog angstaanjagender..

Tot het voorbij is is een thriller over vriendschap en begeerte, over afstand nemen en volwassen worden, over de schuldige vinden terwijl iedereen door schuld wordt omringd.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #035

Over de auteur
Achter de naam Nicci French gaat het Britse schrijversechtpaar Nicci Gerrard (Verenigd Koninkrijk, 1958) en Sean French (Verenigd Koninkrijk, 1959) schuil, dat in Nederland al jarenlang de bestsellerlijsten beheerst. Met Blauwe maandag (2011) introduceerde Nicci French voor het eerst psychoanalytica Frieda Klein, voor wie acht boeken lang een hoofdrol weggelegd zou zijn.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Nicci French – Tot het voorbij is':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *