% 

Michael Robotham – Boetedoening (dwarsligger)

13,99De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (augustus 2018)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 548
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,3 x 1,8 cm
Pagina's: 855 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049806644

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Psycholoog Joe O’Loughlin wordt op een nacht opgeroepen als zijn dochters beste vriendin Sienna Hegarty is verdwenen. Joe vindt het meisje, besmeurd met bloed en niet in staat te praten. Het lichaam van haar vader wordt eveneens gevonden: in haar slaapkamer. Zijn keel is doorgesneden, zijn schedel ingeslagen.

Ondanks het schijnbaar overtuigende bewijs blijft Joe O’Loughlin geloven in Sienna’s onschuld en hij verdiept zich in de zaak. Zijn onderzoek leidt hem naar een wereld van seksueel misbruik, chantage en politieke intriges.

Samen met een oude vriend, de voormalige politie-inspecteur Vincent Ruiz, komt Joe op het spoor van de dader en begint er een wanhopige zoektocht naar een man die jarenlang ongestraft de vreselijkste misdaden wist te plegen..

Aanvullende info

  • Dwarsligger #548
  • Oorspronkelijke titel: Bleed for me
  • Vertaald uit het Engels door Joost Mulder

Recensies uit de media

  • Hebban: ‘Verplichte kost voor de fans van Michael Robotham en zijn personages Joe O’Loughlin en Vincent Ruiz. Voor anderen is het verstandiger om terug te grijpen naar een van zijn eerdere boeken.’
  • Crimezone: ‘Nagelbijtende spanning en gedoseerde humor gaan bij Robotham hand in hand.’

Over de auteur
Michael Robotham (Australië, 1960) reisde als journalist jarenlang de wereld rond en maakte reportages voor diverse kranten en tijdschriften. In 2004 debuteerde hij met de thriller De verdenking. Het boek kreeg zowel in de media als van lezers veel lof, mede door de vernuftige plotwending. Het bleek het eerste deel te zijn in een reeks rondom de hoofdpersonen O’Loughlin en Vincent Ruiz. In 2018 verscheen het vierde deel uit deze serie, Boetedoening, als dwarsligger.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Michael Robotham – Boetedoening':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *