% 

Martin Michael Driessen – Rivieren en andere verhalen (dwarsligger)

13,99De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (november 2019)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 640
Taal: Nederlands
Afmetingen: 121 x 83 x 13 mm
Pagina’s: 399 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049807535

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Dwarsligger 640 is Rivieren en andere verhalen van Martin Michael Driessen, een dwarsligger die de drie prachtige novellen uit Rivieren bevat, aangevuld met vier kortere vertellingen uit Driessens bundel Mijn eerste moord.

Rivieren bevat drie beeldschone novellen. Een gaat over een acteur die op een kanotocht in de Ardennen een catharsis zoekt voor zijn gefnuikte kunstenaarsleven en zijn niet te stuiten alcoholisme. In de volgende worden de levens van twee mannen, beiden vlotters, bepaald door de rivieren Main en de Rijn. En in de laatste vormt een Bretonse beek de grens tussen de landerijen van twee Franse families die al eeuwen in hevige rivaliteit leven.

In deze dwarsligger zijn ook vier verhalen uit de bundel Mijn eerste moord opgenomen: ‘Orfeus’, ‘De zon’, ‘Mijn eerste moord’ en ‘Het heilige water’.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #640

Over de auteur
Martin Michael Driessen (1954) is opera- en toneelregisseur, vertaler en schrijver. Met Rivieren stond hij op de shortlist van de Fintro Literatuurprijs en in 2016 ontving hij er de ECI Literatuurprijs voor. Zijn roman De pelikaan bereikte de shortlist van de Libris Literatuur Prijs 2018.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Martin Michael Driessen – Rivieren en andere verhalen':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *