Karen Rose – Sterf voor mij

Druk: 1 (juli 2011)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 72
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,2 x 1,7 cm
Pagina's: 864 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049800635

Bestel als andere uitgave »

Beschrijving

Op een besneeuwd veld in Philadelphia doet rechercheur Vito Ciccotelli een uiterst macabere ontdekking wanneer hij het graf ontdekt van een jonge vrouw, wier handen zo zijn gepositioneerd dat het lijkt of ze bidt. Ciccotelli roept de hulp in van archeologe Sophie Johannsen om vast te stellen wat er verder nog onder de bevroren grond ligt.

Een ijzingwekkende dwarsligger over een sadistische seriemoordenaar die er genoegen in schept zijn slachtoffers te horen schreeuwen, om hen uiteindelijk te vermoorden met middeleeuws wapentuig. Lukt het Vito Ciccotelli om hem te stoppen?

Aanvullende info

  • Dwarsligger #072
  • Oorspronkelijke titel: Die for Me
  • Vertaald uit het Engels door Lia Belt

Over de auteur
Karen Rose (Verenigde Staten) studeerde chemie aan de Universiteit van Maryland en was chemisch ingenieur en leraar, voordat ze een carrière als schrijfster begon. Ze werd daarin zeer succesvol. Haar thrillers, in het subgenre Romantic Suspence, worden inmiddels uitgegeven in twaalf landen en haar werk werd meermalen bekroond. Karen Rose woont in Florida en als ze niet schrijft, traint ze voor haar zwarte band in karate.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Karen Rose – Sterf voor mij':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *