Jill Mansell – Versier me dan (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (maart 2018)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 516
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 8,2 x 1,9 cm
Pagina's: 639 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049806279

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Rubriek: Trefwoord:

Cleo komt na vele jaren Johnny tegen, haar vroegere klasgenoot die haar op school altijd pestte. Zou deze vrouwenversierder inmiddels veranderd zijn, of zou hij haar nog steeds pesten en uitlachen?

Kort daarna stort haar hele wereld in als ze erachter komt dat haar ogenschijnlijk fantastische vriend Will getrouwd is en haar al die tijd voor de gek heeft gehouden. Bovendien blijkt het huwelijk van haar zus Abbie op springen te staan.

Cleo’s vertrouwen in mannen is helemaal verdwenen, totdat ze voorgoed versierd wordt. Door de liefste man van de wereld!

Aanvullende info

  • Dwarsligger #516

Over de auteur
Jill Mansell (Verenigd Koninkrijk) heeft internationaal flink aan de weg getimmerd met haar eigentijdse, humoristische en romantische boeken. Ze worden in twaalf landen uitgegeven en in Nederland zijn er inmiddels zo’n 2 miljoen van verkocht. Met haar boek Geluk in het spel bereikte ze in 2004 zelfs de toppositie van de Nederlandse bestsellerlijsten. Voordat Mansell besloot om zich volledig op het schrijven te richten, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol, Engeland. Daar woont ze overigens nog steeds, samen met partner en kinderen.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Jill Mansell – Versier me dan':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *