Jeroen Windmeijer – De Genesissleutel (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (oktober 2020)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 693
Taal: Nederlands
Afmetingen: 120 x 83 x 20 mm
Pagina’s: 842 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049808402

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Tijdens een toeristische vlucht over de mysterieuze lijnen en tekeningen in de Nazca-woestijn te Peru ligt een man in de brandend hete zon. Hij is uitgedroogd en stamelt wartaal uit: “Waar zijn de doden? Open het oog!” In zijn notitieboekje staan vreemde schetsen, Bijbelcitaten en aantekeningen over ‘bezoekers’.

Als de Nederlandse toeristengids Ángel en zijn Peruaanse collega Luz de man vinden, worden ze ongewild het middelpunt in deze zaak. Wat was de man in hemelsnaam op het spoor? Door wie werd hij achtervolgd? Of door wát?

Tijdens hun spectaculaire zoektocht door de woestijn wordt de sluier van het mysterie opgelicht en krijgen ze zicht op een alternatieve geschiedenis van de mensheid. Maar is de wereld daar klaar voor?

Aanvullende info

  • Dwarsligger #693

Over de auteur
Jeroen Windmeijer (Delft, 1969) studeerde culturele antropologie gestudeerd en is docent godsdienst en maatschappijleer. Hij heeft een grote fascinatie voor de figuur van Jezus en het (vroege) christendom. Zowel in zijn eerste boek De bekentenissen van Petrus (2015) als in Het Pauluslabyrint (2017) is de hoofdrol weggelegd voor de (fictieve) Leidse archeoloog Peter de Haan, verbonden aan de plaatselijke universiteit.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Jeroen Windmeijer – De Genesissleutel':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *