James Patterson & Maxine Paetro – Bikini (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 1 (juni 2013)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 251
Taal: Nederlands
Afmetingen: 17 x 120 x 83 mm
Pagina's: Onbekend
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049802769

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

Op Hawaii verdwijnt een knap fotomodel tijdens een fotoshoot voor strandkleding. Haar ouders reizen met ex-politieman, ex-schrijver en nu verslaggever Ben Hawkins naar het eiland Maui om hun dochter te zoeken, maar die wordt tijdens deze speurtocht niet gevonden. Wel worden er tijdens het onderzoek enkele moorden gepleegd en later duikt onherroepelijk ook het levenloze, zwaar verminkte lichaam van het fotomodel op.

Terug in Los Angeles bemerkt Hawkins dat de dader van deze moorden er een spelletje van wil maken en hém heeft uitverkozen om er een succes van te maken. Zo raakt hij ongewild betrokken bij een dodelijk plan en ziet hij zich – zeer tegen zijn zin, maar uit lijfsbehoud – gedwongen om onder één hoedje te spelen met de moordenaar.

Patterson en Paetro nemen de lezer in Bikini mee op een huiveringwekkende jacht naar de moordenaar. Een jacht die voert van de stranden van Hawaii naar de besneeuwde Zwitserse Alpen, en van de achterbuurten in Los Angeles naar de Amsterdamse grachten.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #251
  • Oorspronkelijke titel: Swimsuit
  • Vertaling: Richard Kruis

Recensies uit de media

  • Crimezone: ‘Het verhaal is bijzonder filmisch geschreven en ontrolt zich met de vaart en de suspense van een horrorfilm. Het aantal verrassende wendingen is groot, evenals het contrast tussen de zonnige omgeving vol palmen en witte zandstranden enerzijds en de bloedige moorden anderzijds.’
  • Goodreads.com: ‘De personages zijn sterk en de plot doet op sommige vlakken denken aan Stephen Kings Misery. Aanbevolen voor iedereen die van een goede thriller houdt én bestand is tegen een zekere dosis bloed en geweld.’

Over de auteurs
De boeken van James Patterson (Verenigde Staten, 1947) zijn vaak geschreven met co-auteurs en hebben een snelle vaart en grote spanning met elkaar gemeen. Met zo’n 270 miljoen verkochte exemplaren van zijn totale oeuvre (waaronder de populaire reeksen Alex Cross en Women’s Murder Club), kan Patterson met recht een der meest succesvolle misdaadauteurs ter wereld worden genoemd. Maxine Paetro, zijn co-auteur in Bikini, is een Amerikaanse journaliste / schrijfster en schreef inmiddels mee aan een kleine vijftien Patterson-boeken.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'James Patterson & Maxine Paetro – Bikini':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *