Isa Hoes – Toen ik je zag (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Mijn leven met Antonie

Druk: 1 (oktober 2014)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 319
Taal: Nederlands
Afmetingen: 12 x 121 x 84 mm
Pagina's: 280 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049803773

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

In Toen ik je zag vertelt Isa Hoes over haar grote liefde Antonie Kamerling, vanaf het moment dat ze elkaar leren kennen tot de periode na zijn dood.

De twee ontmoeten elkaar tijdens de audities voor de soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en worden halsoverkop verliefd op elkaar. Ze besluiten vervolgens te gaan samenwonen, trouwen en krijgen bovendien twee kinderen: Vlinder en Merlijn.

Isa en Antonie spelen in allerlei televisieseries, toneelstukken en speelfilms en lijken voor de buitenwereld het schoolvoorbeeld van een geslaagd en gelukkig stel. Zo eendimensionaal en simpel ligt het echter niet. Antonie kampt steeds vaker met depressies en pleegt uiteindelijk op 6 oktober 2010 zelfmoord.

Aanvullende info

Recensies uit de media

  • NRC Handelsblad: ‘Het boek is een liefdevolle poging tot verzoening, tot herstel en vereeuwiging van de liefde.’
  • Literatuurplein: ‘Dit boek gaat misschien nog meer over Isa Hoes dan over Antonie Kamerling. Het zou mensen kunnen helpen die na een zelfdoding worstelen met de ‘waarom-vraag.’

Over de auteur
Isa Hoes (Leiden, 1967) is van oorsprong toneelspeelster, maar werd begin jaren ’90 vooral bekend door haar rol van Myriam in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. Verder speelde ze in tal van televisieseries, waaronder Medisch Centrum West en All Stars. Ook schreef ze scenario’s voor toneel, film en televisie. In 2013 schreef ze het boek Toen ik je zag over haar leven met echtgenoot Antonie Kamerling, die geteisterd door depressies in 2010 een einde aan zijn leven maakte.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Isa Hoes – Toen ik je zag':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *