Doug Magee – Neem nooit afscheid (dwarsligger)

De actuele verkoopprijs voor deze dwarsligger, afkomstig uit de database van onze partner bol.com.

Druk: 5 (augustus 2012)
Uitgave: Dwarsligger
Volgnummer: 196
Taal: Nederlands
Afmetingen: 18 x 118 x 81 mm
Pagina's: 633 stuks
Uitgever: Uitgeverij Dwarsligger
ISBN: 9789049801915

Bestel als andere uitgave »Bestellingen worden verwerkt via de website van bol.com.

De negen jaar oude Sarah Trainor wordt opgehaald voor haar eerste verblijf in een zomerkamp. Nog drie andere kinderen gaan met hetzelfde busje mee. Een half uur later meldt zich een andere chauffeur, ditmaal de echte.

Sarah is samen met drie andere kinderen ontvoerd, en binnen enkele uren ontvangen de ouders een mail waarin een miljoen dollar wordt geëist. Terwijl de ouders van de gekidnapte kinderen hun ergste nachmerries beleven en hun onderlinge verhoudingen steeds meer onder druk komen te staan, probeert de politie de waarheid te vinden tussen de leugens en tegenstrijdige verklaringen.

Behendig construeert Magee het psychologische verhaal over een gebeurtenis die de ouders tegen de politie – en tegen elkaar – uitspeelt, terwijl het lot van de ontvoerde kinderen in de waagschaal wordt gesteld. Neem nooit afscheid laat lezers de adem inhouden tot en met de laatste bladzijde.

Aanvullende info

  • Dwarsligger #196
  • Oorspronkelijke titel: Never wave goodbye
  • Vertaling: Rogier van Kappel

Recensies uit de media

  • VN Detective- & Thrillergids: ‘Een psychologische goudkust. Wat een debuut! 4 sterren.’
  • HDC Media: ‘Een ontroerend relaas waarbij oplopende spanning en onzekerheid onder je huid kruipt.’
  • Crimezone: ‘Een boek met een verrassend plot, waaruit eens te meer blijkt dat mensen heel erg ver gaan om de problemen waarin ze verzeild zijn geraakt op te lossen.’

Over de auteur
Doug Magee (Verenigde Staten, 1957) woont in New York en is schrijver, persfotograaf, filmproducent en regisseur. Hij schreef onder meer Slow coming dark, een serie interviews met Amerikanen die hun dood afwachten in de dodencel, en What murder leaves behind, een bundeling verhalen over nabestaanden van moordslachtoffers. Ook schreef hij drie kinderboeken. Zijn thrillerdebuut Neem nooit afscheid werd lovend ontvangen.

Delen:

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review over 'Doug Magee – Neem nooit afscheid':

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *